VI HÅNDTERER ALLE SKADER PÅ VORES SKADECENTER

PROFESSIONEL HÅNDTERING AF SKADER PÅ EGET SKADEVÆRKSTED

Skyttemarkens Autolakering og Skadecenter i Vordingborg tilbyder topmoderne faciliteter og ekspertise inden for bilreparationer. Vores teknikere er specialuddannede til at håndtere alle typer skader, fra mindre ridser til større kollisionsskader. Vi har gennem årene repareret mange større og mindre skader for kunder i og omkring Vordingborg, herunder også Falster, Møn og Næstved.

UDFØRT MED DE HØJESTE STANDARDER

Vores skadecenter benytter den nyeste teknologi til at diagnosticere og reparere skader nøjagtigt og effektivt. Vi bruger højkvalitetsmaterialer og metoder for at sikre, at din bil ikke alene ser ud som ny, men også kører optimalt.

Vi tilbyder en fuld pakke af skadeservices, der inkluderer alt fra vurdering og reparation til den endelige finpudsning af din bil. Vores skadeværksted forpligter sig til at udføre hver opgave med højeste standarder for sikkerhed og kvalitet. For at mindske ulejligheden for vores kunder, tilbyder vi også lånebiler, så du nemt kan fortsætte din dag, mens din bil er på værkstedet.

KONTAKT VORES SKADEVÆRKSTED I DAG

Hvis din bil har brug for reparation efter en skade, er Skyttemarkens Autolakering det sikre valg. Kontakt vores skadeværksted for at få et uforpligtende tilbud, eller besøg vores faciliteter i Vordingborg, for at se hvordan vi kan hjælpe.

Lad os vise dig, hvorfor vi er blandt de førende inden for skadehåndtering og reparationer.​​

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag for at få rådgivning og en god pris på professionelt og veludført autolakering og malerarbejde.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Firmainformation

SKYTTEMARKENS AUTOLAKERING ApS

CVR-nummer: 30986962

Purrevej 2, 4760 Vordingborg

Klik her for rutevejledning

Vi glæder os til at høre fra dig! Vi kan træffes alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail. Du er mere end velkommen til at tage kontakt og få en helt uforpligtende snak omkring, hvad vi kan hjælpe dig med.