Autolakering

SKYTTEMARKENS AUTOLAKERING ApS er et professionelt autolakeringsværksted, hvor vi lægger vægt på kvalitet, effektivitet og tilfredse kunder.

Derfor løser vi alle former for lakeringsopgaver på personbiler, varevogne, lastbiler, busser og motorcykler. Fra små reparationer til de detaljerede finesser samt fra rustbehandlingen til omlakeringen. Vores brede ekspertise gør, at vi i de fleste tilfælde har evnerne til at hjælpe dig med netop din lakeringsopgave. Inden vi går i gang, sørger vi altid for at komme med en detaljeret vejledning i de forskellige muligheder du kan vælge imellem. Derudover er det vigtigt for os, at vi aftaler pris og tidshorisont på opgaven, så der ikke opstår misforståelser og så du som kunde får de bedste betingelser.

Vi er en virksomhed med mange års erfaring i branchen og vi brænder alle for vores arbejde, hvorfor vi jævnligt deltager i kurser og generelt sørger for at holde os up to date med nyeste påføringsmetoder mm.

Hos SKYTTEMARKENS AUTOLAKERING ApS forstår vi, at en bil er en stor og vigtig investering og derfor er det også vigtigt, at vi udfører vores autolakering med den største professionalisme, så vores arbejde lever op til de krav og den standard du forventer som kunde. Dette udføres naturligvis med henblik på højeste kvalitet, god service og konkurrencedygtige priser. Har du særlige ønsker til udsmykningen af din bil, står vi til rådighed med faglig viden og professionel rådgivning, så du får det lige præcis som du ønsker.

Følg med på Facebook​

Kontakt os i dag

Kontakt os i dag for at få rådgivning og en god pris på professionelt og veludført autolakering og malerarbejde.

Vi har altid kvalitet i højsædet i vores arbejde.

Vores kunder kommer først og det kan mærkes i vores service.

Med vores årrække af erfaring i branchen, står vi klar til at hjælpe dig.

Skriv til os på skyttens@live.dk

eller ring på telefon: ​55 73 24 30

Her ligger vi

SKYTTEMARKENS AUTOLAKERING ApS

CVR: 30986962

Purrevej 2

4760 Vordingborg