Autolakering

SKYTTEMARKENS AUTOLAKERING APS, er et professionelt autolakeringsværksted. Vi lægger vægt på kvalitet, effektivitet og tilfredse kunder.

Vi løser alle former for lakeringsopgaver på personbiler, varevogne, trailere og motorcykler. Fra små reparationer, til de detaljerede finesser, samt opretning og omlakering. Måske har du en interessant opgave vi skal lave? Vi maler i nogle tilfælde også køkkener og andre ting med træflader. Blandt andet maler vi store sygehusdøre til hele Skandinavien. Det er nogle særlige døre der benyttes til at blokere for stråling.

Vores kunder består af både erhvervskunder og privatkunder.

Vi kan selv taksere skader, og kan derfor tilbyde en totalløsning af din bil. Vores primære arbejde er forsikringsskader.

Vores brede ekspertise gør, at vi i de fleste tilfælde har evnerne til at hjælpe dig med netop din lakeringsopgave. Inden vi går i gang, sørger vi altid for at komme med en detaljeret vejledning af de forskellige muligheder du kan vælge. – Og husk, en farve er ikke bare en farve. Der findes utrolig mange varianter af ”samme” farve. Det ved vi en masse om – så kig du bare forbi.

Det er vigtigt for os, at vi aftaler pris og tidsramme på opgaven, så der ikke opstår misforståelser og, at du som kunde får de bedste betingelser.

Vi er en virksomhed med mange års erfaring i branchen. Vi brænder alle for vores arbejde, deltager jævnligt i kurser og sørger generelt for at holde os, ”up to date” med de nyeste påføringsmetoder og produkter. Vi har ligeledes gode og nye faciliteter, så vi kan udføre vores arbejde bedst muligt. Dette giver dig som kunde, en forudsætning for et optimalt og kvalitetssikret stykke arbejde.

​Hos SKYTTEMARKENS AUTOLAKERING APS. ved vi, at en bil er en stor og vigtig investering. Derfor er det også vigtigt, at vi udfører vores autolakering med den største professionalisme. Dette udføres naturligvis i højeste kvalitet, med god service og til konkurrencedygtige priser. Vores arbejde lever op til de krav, og den standard du som kunde forventer.

Har du særlige ønsker til udsmykning af din bil, står vi gerne til rådighed med faglig viden og professionel rådgivning. Du kan få præcis det du ønsker.

Vi har naturligvis også en lånebil til dig, mens vi kærligt tager os af din egen bil. Dette er et unikt tilbud, som mange af vores kunder har været glade for igennem tiden. Vi glæder os til at se dig.

Følg med på Facebook​

Kontakt os i dag

Kontakt os i dag for at få rådgivning og en god pris på professionelt og veludført autolakering og malerarbejde.

Vi har altid kvalitet i højsædet i vores arbejde.

Vores kunder kommer først og det kan mærkes i vores service.

Med vores årrække af erfaring i branchen, står vi klar til at hjælpe dig.

Skriv til os på skyttens@live.dk

eller ring på telefon: ​55 73 24 30

Vi er medlem​ af autobranchen

sps stort logo

Vores leverandør er SPS

Vi maler med PPG produkter

Vi sponsorerer stolt lokalt
​– Ørslev fodbold. Oegif.dk

Her ligger vi

SKYTTEMARKENS AUTOLAKERING ApS

CVR: 30986962

Purrevej 2

4760 Vordingborg