Om Skyttemarkens Autolakering

​I 1974 startede vores far - Leon Grahn, SKYTTEMARKENS AUTOLAKERING APS på Skyttemarksvej i Næstved. Med tiden fik han et par ansatte og havde et godt ”maler ry” i Næstved. Alt imens arbejdede Leons 2 sønner, Thomas og Morten som fejedrenge på værkstedet. De startede begge som 14 -årige. Thomas i 1987 og Morten i 1995.

​Thomas tog sig sidenhen en uddannelse som maskinarbejder, men vendte tilbage til autobranchen i 1999, hvor han startede i lære hos Leon, som vognmaler. Morten startede også i lære hos Leon som vognmaler. Det gjorde han i 2001.

Da Leon blev 67 år i 2006, gik han på en velfortjent pension. Thomas og Morten overtog sammen virksomheden. Lokalerne blev dog på sigt forældede og for små, og virksomheden rykkede til nye og større lokaler d. 1. april 2011, på Purrevej 2 i Vordingborg. I dag er det (stadig) en sund virksomhed med 4 ansatte og 1 elev.

Her males biler, motorcykler, sygehusdøre, trailere, trapper og nogle gange nogle helt særlige ting. Vi tager gerne imod en god udfordring.

Leon kigger stadig forbi et par gange om ugen. Det er lidt som en cirkushest, der stadig elsker manegen. Det er vi rigtig glade for.

Thomas og Morten Grahn.

Følg med på Facebook​

Kontakt os i dag

Kontakt os i dag for at få rådgivning og en god pris på professionelt og veludført autolakering og malerarbejde.

Vi har altid kvalitet i højsædet i vores arbejde.

Vores kunder kommer først og det kan mærkes i vores service.

Med vores årrække af erfaring i branchen, står vi klar til at hjælpe dig.

Skriv til os på skyttens@live.dk

eller ring på telefon: ​55 73 24 30

Vi er medlem​ af autobranchen

sps stort logo

Vores leverandør er SPS

Vi maler med PPG produkter

Vi sponsorerer stolt lokalt
​– Ørslev fodbold. Oegif.dk

Her ligger vi

SKYTTEMARKENS AUTOLAKERING ApS

CVR: 30986962

Purrevej 2

4760 Vordingborg