Om Skyttemarkens Autolakering

​SKYTTEMARKENS AUTOLAKERING ApS er et professionelt autolakeringsværksted, hvor vi tager os kærligt af alle biler såvel som entreprenør- og landbrugsmaskiner.


Vi lægger vægt på et solidt håndværk og flotte resultater. Derfor er det afgørende, at det er den rigtige lak, der bliver brugt til den konkrete opgave. Alle medarbejdere hos ##Copany name## er uddannede og har derfor den korrekte faglige ekspertise samtidig med, at de har mange års praktisk erfaring i branchen. Derfor kan du være sikker på, at du hos os finder den helt rigtige og mest tilfredsstillende løsning.

På trods af, at alle har en uddannelse bag sig, sørger vi for, at alle vores medarbejdere løbende bliver efteruddannede, så vores værksted altid er opdateret med den nyeste viden og de bedste teknikker. Vi har ligeledes gode og nye faciliteter til at udføre vores arbejde, hvilket dermed er optimale forudsætninger for et kvalitetssikret stykke arbejde.

Hvis du bruger os i forbindelse med autolakering af din bil, kan vi tilbyde en lånebil i mellemtiden, så du ikke står uden bil imens vi reparerer din gamle. Dette er et unikt tilbud som mange af vores kunder har været glade for i årenes løb. Vi benytter materialer fra de bedste leverandører og vi bestræber os samtidig på altid at kunne tilbyde gode priser og den bedste holdbarhed.

Kontakt os gerne og vi vil være behjælpelige med eventuelle spørgsmål og autolakering af din bil. Læs mere om, hvilke områder vi dækker her på siden. Vi ser frem til at høre fra dig!​

Følg med på Facebook​

Kontakt os i dag

Kontakt os i dag for at få rådgivning og en god pris på professionelt og veludført autolakering og malerarbejde.

Vi har altid kvalitet i højsædet i vores arbejde.

Vores kunder kommer først og det kan mærkes i vores service.

Med vores årrække af erfaring i branchen, står vi klar til at hjælpe dig.

Skriv til os på skyttens@live.dk

eller ring på telefon: ​55 73 24 30

Her ligger vi

SKYTTEMARKENS AUTOLAKERING ApS

CVR: 30986962

Purrevej 2

4760 Vordingborg